Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Foto_Nicole_02

Nicole Verduyn

logo_linkedin

Nicole is in september 2012 gestart met haar mediationpraktijk in Leiden en richt zich naast arbeidsconflicten ook op andere zakelijke conflicten. Na een bedrijfskundige opleiding in Antwerpen heeft zij jarenlang in de zakelijke commerciële dienstverlening gewerkt als Vestigingsmanager, HR Adviseur & Consultant Verhuur. Samenwerkingsproblemen / arbeidsconflicten en huurconflicten zijn haar dan ook niet vreemd.

In 2006 besloot zij de switch te maken naar de juridische dienstverlening en is zij gestart met de studie Rechten aan de Universiteit van Leiden. Na het behalen van het propedeuse diploma  kwam zij in aanraking met het mediationvak. Nicole herkende veel van haarzelf in de eigenschappen van een mediator waaronder een goed inlevingsvermogen en de behoefte zaken op te helderen. Zij komt graag snel tot de kern van een probleem. Met het mediationvak heeft zij ervoor gekozen om mensen met elkaar te verbinden in plaats van tegen elkaar te strijden.

 

Nicole heeft de opleiding tot mediator gevolgd bij het Centrum voor Conflicthantering in Haarlem. In januari 2013 heeft zij het assessment bij het MfN met goed gevolg afgelegd. Nicole komt uit een ondernemersgezin en heeft twee dochters.  Anderen omschrijven haar als direct, empathisch en integer.